Rotkon reunalla sun kanssas muru


 Fucking Annyeong ja mietin että mitä vittua mä oikein puuhaan. Tein tänään ihan saatanan hyvää ruokaa ja mun tukihenkilö on maailman paras. Twitterini on yhtä tasapainoinen kuin minäkin.

en ymmärrä miten helvetissä ihmiset ei tykkää fritsuista. meinaan siis sellasista söpöistä tumblr-fritsuista, en syötyä teinikaulaa.

if you can’t handle me at my worst then that sucks because that’s all there is to me

11 kommenttia :

 1. oi oi oot niin kaunotar tuossa vikassa kuvassa !

  VastaaPoista
 2. ¨Miksi lomaa askista? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysymykset oli 40%: mikä on sticknpoke miten se tehdään millä se tehdään laita kuva niistä laita video miten niitä tehdään 40%: PANITKO ILONAN KANSSA HÄH LAITA VIDEOTA KUN PANETTE ET VITTU USKALLA ja 20%: tykkääjille kysymys :)))))???

   Alkoi pikkuhiljaa vituttaa.

   Poista
 3. ''mulla on jo salla ja toivon etten pitkään aikaan joudu näkemään sen hautausta '' Haha :33

  VastaaPoista
 4. Oijjoi vikasta lausahduksesta mulla on kokemuksia. Siiiis joss nyt tiedän vaikka että vklp tapahtuu jotai tosisuperhauskaakivaa, niin en voi ajatella ja suunnitella asiaa yhtään sen enempää, koska sit kaikki menee päin helvettiä. Pitää vaan olla spontaani ja sillee nii . yhy

  VastaaPoista
 5. Apua, sun blogi saa mut tuntemaan itseni vanhaksi :D Ekaa kertaa selailen siis. Mulla ei esim. ollut hajuakaan mikä on Tumblr-fritsu. Google antoi vastauksen ja järkytyin, yök. Ehkä meen kutoo sukkii tai jotain :D

  Ps. Uusin postaus oli kiva ja toivotankin kovasti tsemppiä sinne.

  VastaaPoista